• 493

  Restaurant Casa Jelen Haz
  0 recenzii

 • Eleganta, bun gust, servire impecabila, savoare gastronomica si rafinament este ceea ce dorim sa va oferim de fiecare data cand hotarati sa petreceti momente de neuitat in incinta Complexului Casa Jelen. Va asteptam la doi pasi de centrul orasului, intr-o cladire moderna, spatioasa si usor accesibila, atat dinspre strada Mihai Eminescu, cat si dinspre Parcul Reconcilierii.

  Complexul Casa Jelen dispune de un spatiu foarte generos oferind clientilor nostri eleganta unui restaurant de prima mana, a unui salon de nunti modern, intimitatea Clubului Jelen, precum si exuberanta si racoarea terasei de vara. Salile sunt dotate cu aer conditionat si mobilier personalizat, iar atmosfera este una relaxanta.

  Pana in prezent, aici s-au organizat peste 500 de nunti, botezuri, banchete, receptii, prezentari de produse, mese rotunde, seminarii. Asadar, avem experienta relevanta pentru ca succesul oricarui gen de eveniment public sa fie garantat, iar dumeavoastra sa doriti sa reveniti. Casa Jelen va ofera o combinatie de discretie, eleganta, pret avantajos si profesionalism.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 493 Creează un Cont Business
  pentru Restaurant Casa Jelen Haz
  Arrow-right