• 238

  Restaurantul Cinecitta
  1 recenzie

 • Restaurantul Cinecitta Arad a fost deschis in toamna anului 2010 de grupul Etna.

  Grupul Etna are o experienta de peste 20 ani pe piata restaurantelor in Europa, detinand inca 5 restaurante, toate cu specific italian: 4 restaurante in Budapesta - Ungaria si un restaurant in Belgrad - Serbia.

  Cinecitta este un restaurant cu specific italian, intim si elegant, fiind refugiul perfect pentru romantism, o clipa de liniste si relaxare culinara.

  Restaurantul Cinecitta se afla la erajul III al Atrium Center Arad, este decorat in tonuri calde si prietenoase, predominante fiind nuantele de alb / auriu pentru a reda atmosfera mediteraneana, plina de lumina si lipsita de griji.

  Ambianta este prietenoasa, te primim cu bratele deschise si avem grija sa te simti bine in acelasi timp, oferindu-ti intimitatea necesara pentru orice discutie privata.

  La Cinecitta puteti degusta cele mai rafinate mancaruri italiene, pentru prepararea acestora folosim numai ingrediente de calitate, proaspete si atent selectionate, majoritatea fiind importate din Italia.

  Personalul este prietenos si mereu cu zambetul pe buze, veti primi de la chelneri atentie, promptitudine si recomandari atunci cand aveti nevoie.

  In partea laterala a restaurantului exista si o vitrina de prezentare cu preparate care pot fi savurate in regim de fast food in spatiul amenajat in cadrul centrului Atrium Center sau care pot fi luate la pachet.

 • Recenzii

  3.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  094
  Diana Groza
  17 Martie 2016
  3


 • 238 Creează un Cont Business
  pentru Restaurantul Cinecitta
  Arrow-right