• 150

  Zumba Arad Nichol
  0 recenzii

 • ZUMBA® FITNESS

  Zumba® Fitness este un tip de miscare aparut relativ recent, la sfarsitul anilor '90, dar care a capatat amploare abia in ultimii ani. Acesta combina miscarile tipice dansurilor latino, precum salsa, samba, merengue cu exercitiile de baza din fitness si aerobic, toate acompaniate de muzica latino.

  Pentru ca include o serie larga de miscari simple, usor de urmat, dar extrem de eficiente si distractive, Zumba® Fitness lucreaza toate grupele musculare, fiind ideala pentru tonifierea si sculptarea corpului. Deasemenea, pe langa tousul muscular, imbunatateste si coordonarea, eleganta si fluiditatea miscarilor.
  Pe de alta parte, pentru ca este o activitate cardio, ajuta la arderea rapida a grasimilor. Intr-o ora de Zumba® arzi intre 600 si 1000 de calorii.
  Nu trebuie sa fii un expert in dansuri latino pentru a participa la antrenamentele Zumba® Fitness. Miscarile efectuate sunt simple si usor de urmarit chiar si de cei "antitalent" in ceea ce priveste dansul, iar limita de varsta nu exista!

  Va astept la distractie in ritmurile latino: cumbia, merengue, salsa, reggaeton, bachata si in cele internationale: belly-dance, african, pop si muuulte alte ritmuri! :)

  ZUMBA® TONING

  Zumba® Toning reprezintă un program inovativ de antrenament, ce îmbină dansul si fitness-ul, ducând clasele inițiale de Zumba® la un nivel superior, bazându-se pe folosirea ganterelor ușoare pentru tonifiere.

  Zumba® Toning este provocator, diferit, eficient, creat în scopul creșterii anduranței. Acest program de dans și tonifiere pe ritmuri latino aduce nou o combinare a ritmurilor în cadrul aceleiași melodii, accentuând astfel buna dispozitie: Latin Disco, Raggaeton-Cumbia, Conga Hip-Hop, Merengue Hip-Hop, Reggaeton-Belly Dance, Techno si Salsa. Clasele oferă participanților un antrenament sigur și eficace, care le va redefini întregul corp!

  Zumba® Toning aduce aceeași atmosferă de petrecere pe care o întâlniți la toate clasele de Zumba®, ritmurile pline de pasiune fiind cele care creează dependență, făcând participanții să se simtă bine de fiecare dată și să revină. Aceștia vor învăța cum să folosească greutățile de tip Toning Sticks, care sunt de o greutate ușoară precum maracas, pentru a intensifica ritmul si a tonifia toate zonele cu probleme, incluzând brațele, abdomenul și coapsele.

  Zumba® Toning este rutina perfectă pentru cursanții care doresc să-și tonifieze corpul și în același timp să se simtă excelent!

  Beneficii ale programului ZUMBA® TONING:

  - Îmbunătățește tonifierea/definirea/forța musculară
  - Îmbunătățește echilibrul și postura
  - Influențează funcțiile metabolice
  - Modifică procentul masă musculară/grăsimi
  - Îmbunătățește funcțiile neuromusculare

  Beneficii ale îmbinării dansului și greutăților în același timp:

  - Îmbunătățește anduranța cardiovasculară
  - Îmbunătățește anduranța musculară
  - Îmbunătățește densitatea osoasă și ca urmare previne osteoporoza
  - Îmbunătățește mobilitatea articulară
  - Îmbunătățește postura, coordonarea
  - Îmbunătățește funcția cognitivă
  - Mărește numărul de calorii consumate, ajutând la controlul greutății corporporale

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 150 Creează un Cont Business
  pentru Zumba Arad Nichol
  Arrow-right