• 436

  Activ Club
  0 recenzii

 • Inaugurat în anul 2005, Activ Club este astăzi un reper esențial al celor care iubesc și practică sportul, al celor care își doresc o oază perfectă pentru refugiu, mediul ideal pentru relaxare, distracție și regăsire a echilibrului.

  Activ Club promovează stilul de viață sănătos, oferind varietate, calitate, programe personalizate, concursuri care scot la iveală spiritul competitiv, o echipă profesionistă, facilități moderne dedicate atât activităților sportiv – recreative individuale, cât și celor de echipă, divertisment, socializare, grija pentru confortul și siguranța celor care sunt în căutarea locului potrivit pentru petrecerea timpului liber împreună cu familia și prietenii într-o atmosferă specială, aproape de natură.

  La Activ Club fiecare anotimp poate fi savurat din plin. Fiind într-o continuă modernizare, Activ Club vă va surprinde mereu cu noi provocări: mai mult sport, mai mult club, mai mulți prieteni, mai multă relaxare, mai multă socializare, totul la superlativ!

  Toate aceste caracteristici, dar şi continua adaptare la nevoile membrilor săi, comunicarea, flexibilitatea şi atmosfera aparte conturează caracterul unic al Activ Club.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 436 Creează un Cont Business
  pentru Activ Club
  Arrow-right