• 938

  Onox Design
  0 recenzii

 • Va punem la dispozitie o gama larga de servicii, alaturi de talentul, pregatirea profesionala si dedicarea noastra, pentru ca satisfactia voastra este cea mai importanta.

  Avand o experienta de peste 7 ani in domeniu, studii superioare de design, management si administrare, suntem pregatiti sa materializam tabloul evenimentului, conturat in imaginatia voastra. Va punem la dispozitie toata creativitatea noastra, experienta, capacitatea de munca, si va asiguram ca, in fiecare an, avem ceva nou pregatit pentru voi.

  DECOR EVENIMENTE: nunti, petreceri private, botezuri
  Va oferim consultanta in planificarea si organizarea evenimentului important din viata dumneavoastra, in alegerea fiecarui detaliu, pentru ca totul sa fie asa cum va doriti.

  Servicii oferite:

  decor sali festive
  decor in aer liber
  design invitatii
  inchiriere mese rotunde
  echipa de ospatari
  fotografie
  servicii conexe
  - prajituri
  - tortul miresei
  - aranjamente florale
  DECOR VITRINE, STANDURI EXPOZITIONALE
  Stim cat este de important pentru un comerciant sa isi expuna marfa, impactul vizual conteaza in vanzari. Va oferim consultanta si executia decorului pentru vitrinele magazinului, in asa fel incat cadrul creat de noi va pune in valoare marfa expusa. De asemenea, decoram standuri expozitionale in cadrul targurilor si oferim decor personalizat pentru diverse sarbatori.

  DECOR DE SARBATORI
  Vrei sa ai parte de casa decorata de Craciun asa ca in povesti? Vrei sa iti surprinzi placut familia si casa ta sa fie frumos aranjata, dar nu ai timpul necesar cautarii materialelor? Vrei sa faci o surpriza de sarbatori angajatilor tai? Onox este “Mos Craciun de care ai nevoie:)”. Oferim sfaturi, idei, facem cumparaturile, impachetam cadourile, impodobim bradul, facem aranjamente de masa si coronite pentru usa, fereastra, decoram casa atat in interior, cat si in exterior.

  Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Onox Design.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie