• 250

  Pizza Plus
  0 recenzii

 • Bine aţi venit la Pizza Plus Arad!

  Pizza Plus Arad – cea mai buna pizza pe vatra

  Din anul 2008 de când am luat fiinţă am încercat să vă aducem mulţumirea şi satisfacţia în suflet cu produsele noastre. Şi pentru că dorim să fim mai aproape de dumneavoastră şi să evoluăm împreună am creat acest site.

  Dorim să satisfacem exigenţele culinare ale clienţilor noştri folosind produse proaspete de cea mai buna calitate. În vederea realizării acestui deziderat facem aprovizionare zilnică, iar prepararea produselor are loc întotdeauna imediat după lansarea comenzii, procesul tehnologic respectând cele mai exigente norme igienico-sanitare.

  Ne străduim ca produsele noastre sa ajungă la dumneavoastră în cel mai scurt timp (şi ne cerem scuze pentru eventualele întârzieri) şi cat mai fierbinţi (pentru asta produsele sunt transportate în cutii alimentare termoizolate).

  Dorim să oferim cel mai bun raport preţ – calitate – cantitate de pe piaţă, motiv pentru care vă rugăm să analizaţi cu atenţie meniurile noastre care conţin descrieri detaliate ale produselor (dimensiuni, gramaj), precum şi ofertele speciale cu care vă vom întâmpina.

  Vă invităm să vizitaţi galeria noastră foto ce cuprinde exclusiv fotografii ale produselor noastre.

  Pentru că dorim să răspundem întocmai nevoilor clienţilor noştri am creat o rubrică de sesizări şi reclamaţii pe care vă rugăm să o accesaţi cu încredere (confidenţialitatea reclamaţiilor şi sugestiilor este garantată).

  Vă mulţumim că ne-aţi ales şi vă urăm: POFTĂ BUNĂ!

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 250 Creează un Cont Business
  pentru Pizza Plus
  Arrow-right