• 159

  Asociatia Romana de DodgeBall
  0 recenzii

 • Dodgeball-ul este un fel de „Rațele și Vânătorii”, dar Versiunea 2.0. În acest sport FIECARE ESTE ȚINTA, și fiecare este vânător.
  Este un sport de echipa, care se poate juca indoor, outdoor sau pe plaja, și fiindcă are foarte multe variații, se unele reguli se pot adapta în funcție de terenul de joc disponibil, numărul de participanți, vârstă sau nevoie.
  Nu necesită amenajări adiționale ale sălilor de sport: se poate juca pe marcajele terenului de volei. Nu necesită investiție mare, ci doar 3 la 6 mingi.
  Scopul sportului este eliminarea membrilor echipei adverse prin lovirea lor cu mingi și prinderea mingiilor aruncate de ei. Sunt mai multe tipuri de mingi, printre care cele de spumă sunt cele mai sigure, iar mărimea mingii poate varia în funcție de vârsta pentru a facilita aruncarea.

  -este un sport nou si distractiv
  -este ușor de învățat
  -este un sport în dezvoltare pe plan internațional
  -costuri de implementare minime
  -nu lasă pe nimeni pe bancă
  -sport de echipă
  -nu are limită de vârstă
  -oricine poate juca, indiferent de vârstă, sex, culoare, înălțime și condiție fizică
  -ușor de implementat, cu costuri minime: nevoie doar de mingi
  -nu necesită o amenajare specială de baze/terenuri sportive
  -multe beneficii pe plan fizic și recreativ
  -te ajută să îți dezvolți multe abilități: aruncare, prindere, săritură, cooperare, coordonare mână-ochi, timp de reacție/reflexe, etc.
  -ajută la dezvoltarea jucătorului nu doar pe plan fizic, ci și pe plan social/relațional, mental, dar cel mai important este ca ajută la dezvoltarea autodisciplinei și a caracterului

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 159 Creează un Cont Business
  pentru Asociatia Romana de DodgeBall
  Arrow-right