• 484

  Restaurant Laser
  0 recenzii

 • Restaurantul Laser vă oferă o gamă largă de servicii pentru toate ocaziile, reprezentând garanția unei înalte calități gastronomice și estetice, flexibilitate deplină în alcătuirea meniului, cât și adaptarea lui la bugetul dumneavoastră, toate acestea fiind furnizate de o echipă de profesioniști cu experiență în domeniul organizării diferitelor evenimente.

  Restaurantul Laser dispune de două locații proprii, potrivite pentru orice fel de evenimente (mese festive, nunti, botezuri, petreceri de sărbători sau, cu ocazia diferitelor evenimente, training-uri, conferințe, recepții, dineuri ș.a.m.d.), gestionând și alte servicii cum ar fi: personal complet de servire (bucătari, ospătari, barmani), amenajarea și decorarea locației, alegerea muzicii, fotografierea și înregistrarea video a evenimentului. Capacitatea celor două locații este de 400 persoane.

  Restaurantul Laser va invita sa va organizati evenimentul intr-un ambient placut, locatia noastra fiind situata in zona Padurice, fosta Sala a Sindicatelor. Sala este foarte aproape de superbul parc de pe lac, unde veti avea posibilitatea sa creati sedinta foto perfecta. Vă garantăm reușita evenimentului organizat și vă așteptăm să petreceți clipe minunate alături de noi.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 484 Creează un Cont Business
  pentru Restaurant Laser
  Arrow-right