• 154

  Asociatia Jocuri, Culoare si Magie
  0 recenzii

 • Asociația “Jocuri, Culoare și Magie” e numele sub care o mână de oameni curajoși și destoinici au ales să colaboreze și să împartă din optimismul și spiritul lor ludic cu toți cei care le calcă pragul. Membrii asociației, pe numele lor Diana, Malvina, Daniel, Iulian, Cosmin și Sebastian și-au propus să aducă magia jocului și bucuria de-a fi, în viața cotidiană, să reînvețe a zâmbi și a râde din suflet în timp ce pășesc într-o lume de joc.

  Cu ajutorul jocului fiecare se poate descătușa de personajul pe care îl joacă în viața de zi cu zi și, pentru o întreagă sesiune de joc, poate fi un aventurier sau un general roman ori poate un explorator în diferitele jocuri de masă cu universuri precum cele descrise în Game of Thrones, Warhammer, The Witcher sau Colonistii din Catan, pentru a enumera câteva din cele peste 50 de jocuri puse la dispoziție.

  Scopul Asociației este de a promova jocurile sociale, educative și terapeutice deoarece, jocul în esența lui e o componentă esențială în dezvoltarea personală a copiilor si adulților prin îmbunătățirea nivelului de percepție, atenție, creativitate si empatie, a modului de gândire si a abilităților de comunicare, a spiritului ludic si a valorilor morale.

  De asemenea prin participarea la jocuri se încurajează interacțiunea diferitelor categorii sociale indiferent de vârstă, rasă, sex, credințe religioase sau alte posibile criterii de discriminare naturale sau nu.

  Lumea întreagă e o tablă de joc iar noi suntem proprii eroi.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie