• 010

  Ștrandul Neptun
  0 recenzii

 • Ștrandul Neptun este considerat al doilea ca mărime din Europa, fiind unul dintre cele mai solicitate locuri de agrement din Arad. Ștrandul își deschide porțile pentru aproape 3.000.000 de vizitatori anual.

  Ștrandul este situat pe râul Mureș, putându-se ajunge aici fie pietonal, fie cu mașina. Pentru cei care aleg să meargă pe jos, se recomandă podul de pontoane din zona primăriei, automobiliștii putând traversa râul Mureș pe Podul Decebal.

  Spațiul pe care este amplasat ștrandul este foarte generos, existând posibilitatea de cazare la căsuțe. Spațiul verde este bine întreținut, aleile sunt pavate, iar în incinta ștrandului există peste 100 de baruri, terase, restaurante, berării, discoteci, pizzerii, cluburi de calculatoare, Internet-caffé.

  Complexul de agrement cuprinde cinci bazine și tobogan acvatic, locuri de joacă pentru copii, două solare pentru nudiști, două terenuri de tenis, două terenuri de volei, pistă și trambuline roller-skates, teren pentru minifotbal cu instalație nocturnă.

  În incinta Ștrandului Neptun au loc în timpul verii festivaluri și concerte în aer liber.

  Dacă treceți prin Arad, nu ocoliți Ștrandul Neptun! Este considerat unul dintre cele mai spectaculoase locuri de agrement din Europa.

 • GALERIE FOTO

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • CONTACT